Én af Danmarks største aktører inden for ejendomsinvesteringer

Siden 1988 har Kartago koncernen udviklet og optimeret ejendomme. I alt har gruppen udbudt over 150 projekter for mere end DKK 9 mia.

Siden 1988 har Kartago udviklet og udbudt ejendomme for mere end DKK 9 mia.

Kartago Koncernen, der blev etableret i 1988, er en af Danmarks største aktører inden for ejendomsinvesteringer og har i løbet af 35 år udviklet og optimeret ejendomme. I alt har gruppen udbudt over 150 projekter for mere end DKK 9 mia. 

Ekspertise, Rækkevidde og Resultater

Kartago Capital A/S, et selskab i Kartago Koncernen, har siden sin grundlæggelse formidlet og udbudt investeringsprojekter med danske og udenlandske ejendomme. Disse investeringer foretages både for privatpersoner og virksomheder, som søger at investere i fast ejendom som et alternativ til andre former for opsparing og investering. 

Koncernen administrerer, udvikler og formidler ejendomme i Danmark, Sverige og Tyskland. Der lægges primært vægt på erhvervsejendomme med udviklings-og værdipotentiale samt den bedste beliggenhed inden for det pågældende segment. 

DKK 725 mio.

Kartago koncernens egenkapital pr. 31.12.2021

Kartago har også erfaring med børsnotering af ejendomsaktier. Koncernens moderselskab, Kartago Property ApS, er hovedaktionær i det børsnoterede ejendomsselskab German High Street Properties A/S, som er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S. Dette selskab ejer core strøgejendomme i Tyskland. Dette understreger vores omfattende ekspertise og succes inden for ejendomsinvesteringer. 

Menneskerne bag Kartago Capital

Se alle medarbejdere

Julie Nordahl

Investor Relations

Thomas Meedom

Investeringschef

Mere om Kartago Capital