June 19, 2023

Familie går i offensiven som projektudbyder

I al ubemærkethed er endnu en udbyder af ejendomsinvesteringsprojekter dukket op på det danske marked, hvor aktører som Blue Capital, Koncenton og Crescendo i forvejen slår deres folder.

Det er Thygesen-familien, der i forvejen kontrollerer det børsnoterede ejendomsselskab German High Street Properties, som har givet sig i kast med forskellige typer ejendomsinvesteringer i Danmark, hvor også andre investorer end familien selv er med ombord.

"Vi har haft god held til at få professionelle investorer, altså ejendomsfolk til at investere, men selvfølgelig også et bredt spektrum af andre erhvervsfolk," siger bestyrelsesformand Hans Thygesen til EjendomsWatch.

"Vi har været i ejendomsmarkedet i både ind- og udland siden 1988 og har omsat for et betydeligt milliardbeløb. Og vi mener, at vi i al beskedenhed har den ekspertise, der skal til for at finde de rigtige ejendomme med den rigtige beliggenhed, få dem afsat og få dem udviklet," fortsætter han.

To skal blive til fem-ti

Foreløbig er det blevet til to aktieselskaber, hvor én investor er genganger fra første selskab, men ellers er der tale om nye investorer i form af forskellige jyske og sjællandske semiprofessionelle privatinvestorer.

Kartago Capital Storkøbenhavn, der ejer en 11.000 kvm industriejendom i Ishøj og som blev lukket med den fornødne kapitalindskud i foråret.  

Kartago Capital Storkøbenhavn II, som ejer en 4000 kvm erhvervsejendom i Taastrup med en værdi, der i seneste regnskab fra 2020 er opført til 62,5 mio. kr. og hvor den nuværende lejer tidligst kan fraflytte i 2023. Her er den afsluttende kapitaltegning sket i september.

Endnu et investorselskab er på vej, hvor en ejendom i Sorø bliver genstand for en puljeinvestering, og ifølge Hans Thygesen stopper forretningen ikke her:

"Det er vores ambition at rulle det ud i væsentlig større skala. Det er er spændende område. Så over det næste år er vi vel oppe på fem-ti selskaber," siger han.

Læs hele artiklen på Ejendomswatch