June 19, 2023

Det skal være nemt at investere i ejendomme

Som almindelig investor kan det være svært at komme ind på ejendomsmarkedet, hvor du i modsætning til andre aktivklasser blandt andet skal forholde dig til finansiering, vedligeholdelse og administration af ejendommen.

Når man investerer i ejendomme, kan man forudsige sit cashflow og sine indtægter i mange år frem. Udover at resultere i minimal tomgang og højere afkast har vores fokus på erhvervsejendomme med god beliggenhed desuden den fordel, at det beskytter investor mod inflation. Lejekontrakter på erhvervsejendomme har nemlig den fordel, at de reguleres årligt, typisk minimum 2-3%. I de perioder, hvor inflationen overstiger minimumsreguleringen, vil man hæve lejen med den reelle inflation.

Det betyder, at i perioder med lav eller ingen inflation, vil ens nettoafkast stige, og i perioder med høj inflation vil afkastet ikke blive udhulet, som man ser det i andre typer ejendomsinvesteringer.

Med en investering hos Kartago Capital har du mulighed for at komme ind på ejendomsmarkedet uden al besværet. Du bliver du en del af et professionelt investeringsfællesskab, hvor du slipper for alle de praktiske forhold.