Videnscenter

Nøglen til Danmarks største elektronikforretning

Denne case omhandler en strategi der har ført til erhvervelsen af en kerne ejendom med værdiforøgelse og minimal risiko.

Foto: Power – Ishøj.

Gennem et omfattende og positivt samarbejde med Ishøj Kommune lykkedes det os at gennemføre afgørende lokalplansændringer, der banede vejen for transformationen af en tidligere lagerejendom til Danmarks største elektronikforretning.

Vores ejendomsinvestering blev grundlagt på en opportunistisk tilgang, der i dag betragtes som en essentiel Core ejendom med lav risiko takket være en langvarig lejekontrakt med en stærk lejer. Gennem værdiskabende udvikling er ejendommens værdi vokset betydeligt, og samtidig er risikoen blevet minimeret til stor glæde og tilfredshed for vores investorgruppe.

Strategisk samarbejde:
Vores evne til at etablere og vedligeholde et konstruktivt samarbejde med Ishøj Kommune har ikke kun banet vejen for denne transformation, men også skabt et stærkt netværk og fundament for fremtidige projekter.

Innovativ opportunisme:
Vores tilgang til ejendomsinvestering har ikke blot øget værdien af ejendommen, men også demonstreret vores evne til at udnytte muligheder, hvor andre ser udfordringer.