Videnscenter

Et indblik i investeringsformen

Vi går meget op i, at investeringsformat er så let at forstå som muligt. Her kan du læse og lære mere om hvordan processen er, for dig, som investorer.

1. Før din investering

Vi afholder løbende investoraftener, hvor du er meget velkommen til at deltage. Vi gennemgår konkrete projekter, men også tendenser i ejendomsmarkedet, vores investeringskoncept og strategi, samt hvad man som investor skal kigge efter.

Du kan også booke et personligt møde med en fra vores investeringsteam, og få en dybdegående gennemgang af vores projekter og finde et match med dine behov.

Begge muligheder er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi ønsker at klæde dig så godt på som investor som muligt.


02. Når du investerer

Beslutter du dig for at investere i et af vores projekter skal du henvende dig til din tilknyttede investeringskonsulent.

Herefter modtager du alle nødvendige dokumenter til gennemlæsning og underskrift. Dette foregår digitalt, med underskrift via NemID / MitID.

Du får en officiel bekræftelse på din investering, samt betalingsoplysninger til overførsel af det ønskede investeringsbeløb.


02. Efter din investering

Når din tegning er gennemført, modtager du information med kontaktoplysninger på de relevante personer tilknyttet dit projekt samt et velkomstbrev.

Du vil løbende modtage nyhedsbreve med information om udviklingen fra vores Investor Relations afdeling, herunder nøgletal og status på driften af ejendommen.

Hvert år aflægges der årsregnskab, og der afholdes generalforsamling, hvor alle investorer kan deltage. Bliver der aftalt udbytte på generalforsamlingen, vil det blive udbetalt kort herefter.